Complimenten en klachten | Agathos hulpverlening

Agathos hulpverlening

Agathos hulpverlening

Agathos helpt jongeren, kinderen, volwassenen en gezinnen die vast (dreigen te) lopen. Hulp en begeleiding die bij u past!

Complimenten en klachten

Tevreden?

Bent u tevreden? Laat het ons weten!

Bespreek uw klacht 

Heeft u een klacht, vraag of opmerking, laat dit dan eerst weten aan de hulpverlener en/of teamcoördinator. Door het gesprek te voeren komt u vaak samen tot een oplossing en worden problemen in de toekomst voorkomen. Als het gesprek met de betrokken medewerker en/of teamcoördinator niet tot een oplossing leidt, kunt u contact opnemen met onze klachtenfunctionaris. In onze klachtenregeling leest u hoe u een klacht kunt indienen.

Vertrouwenspersoon

Wilt u liever een onafhankelijke vertrouwenspersoon, dan kunt u deze bij uw gemeente aanvragen. De vertrouwenspersoon luistert naar uw verhaal en zal u informeren over uw rechten en advies geven over wat u eventueel kunt doen.

Cliëntondersteuner

Als u behoefte heeft aan onafhankelijke ondersteuning en advies kunt u zelf contact opnemen met uw gemeente. Zij brengen u in contact met cliëntondersteuners. Zij geven zelf geen hulpverlening zoals onze hulpverleners dit doen, maar kunnen u helpen een weg te vinden op het gebied van zorg en ondersteuning, jeugdhulp, participatie, onderwijs, welzijn, wonen, werk en inkomen. De cliëntondersteuner kan ook met u meegaan naar gesprekken met de hulpverlener en denkt hierin met u mee. Ze werken zonder kosten en onafhankelijk van gemeenten, (jeugd)zorginstellingen en andere organisaties.

Deel uw ervaring

Deel uw ervaring met de zorg en help zo anderen met kiezen. Ga naar ZorgkaartNederland.nl en plaats uw waardering.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

(010) 264 07 77

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.